"He gives me that look." "What look?" "To say your life is trivial. You are so trivial."

Vesivahinkoja kaksi kappaletta, pyykkituvan katosta sataa vettä syystä x ja naapurissa räjähtää patteri syystä y. Lattiat lainehtivat vedessä, joten nostan filminegatiivit lattialta varmuuden vuoksi turvaan jos omat patterini aikovat seurata muiden esimerkkiä.

En ole hyvä matematiikassa, joten en tiedä mitä seuraa x + y =, mutta toivottavasti ei ainakaan vedenpaisumus xy yx error.

6 kommenttia:

 1. Ajauduin tänne blogiisi. Tulen varmasti uudelleen. Herkän kaunista.

  Hassua, näin viime yönä unta vesivahingoista. Unessani lämpöpatterista alkoi suihkuta vettä kotonani (no meillä ei ole vesikiertoisia pattereita, vaan sähköpatterit) ja vessassa hajosi jokin pääventtiili ja alko suihkuttaa vettä joka paikkaan (meidän vessassa ei oikeasti ole mitään venttiiliä, vaan se on ulkovarastossa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon Minna-Liisa, ja mukavaa, että tänne löysit!

   minun täytyi unista kiinnostuneena googlettaa äkkiä unesi! näitä on mielestäni hauska lukea ja pohdiskella löytyykö samankaltaisuuksia omasta elämästä. onneksi unet on kuitenkin yleensä vain niitä unia ja vesivahingoilta vältyttiin myös sinun luonasi. :)

   "Vesi kuvaa elämää ja sen sanotaan myös liittyvän tunteisiin, elämän koko tunnekirjoon. Likainen vesi kertoo huolista ja ongelmista, kirkas vesi lupaa onnea, terveyttä ja hyviä aikoja. Jos vesi on tyyntä taikka virtaa rauhallisesti, on luvassa sujuvasti soljuvaa elonkulkua. Myrskyävä vesi taikka tulvat kehottavat kiinnittämään turvavyöt, rankempaa menoa on tiedossa."

   Poista
 2. Yhtälöön tuo oman lisän vielä sun sadeverhot? O'ou :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne suojasi minua vesivahingolta! ei voi olla sattumaa. pitivät sateen verhoissa eikä lattialla.

   Poista
 3. olet niin kaunis ihana

  VastaaPoista